Χαλάνδρι

Η Σχολή χορού TheDanceclub byXalandri είναι από το 2012 μέλος του The Danceblub  μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες  εκμάθησης  χορού στην Ελλάδα.

Διδάσκουμε όλoυς τους δημοφιλέστερους κοινωνικούς χορούς, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, όπως Latin American (rumba mambo chacha samba), Ευρωπαϊκούς (waltz, tango, foxtrot) , Μοντέρνους (disco hustle, rock n’ roll) , Oriental,  Salsa , Argentine Tango , Zumba , Hip Hop , Λαϊκούς (ζεϊμπέκικο, χασάπικο, συρτάκι, χασαποσέρβικο ) και Παραδοσιακούς από όλη την Ελλάδα.

Διαθέτουμε τμήμα, μοναδικό στην Ελλάδα,  αντρικού oriental

Οι αίθουσες της σχολής μας είναι άριστα διαμορφωμένες, άνετες και καθαρές,  για να καλύπτουν τις ανάγκες  τόσο των ομαδικών προγραμμάτων μας, όσο και των ατομικών και φιλοξενούν και ομαδικές συγκεντρώσεις πρακτικής για κάθε χορό, ανά 15νθήμερο (party).

Στην σχολή μας λειτουργούν και διαγωνιστικά τμήματα με μεγάλη επιτυχία σε διαγωνισμούς , τόσο ελληνικής όσο και διεθνούς πιστοποίησης.

Επιμελούμεθα χορογραφίες γάμων και  άλλων εκδηλώσεων (παιδικά party, ιωβηλαία, promotion-video  κλπ)

Οι δάσκαλοι μας είναι πιστοποιημένοι, με συνεχή μετεκπαίδευση  πάνω στις τελευταίες εξελίξεις του χορευτικού κλάδου και είναι ένα από τα προνόμια που προσφέρουμε στα μέλη της Σχολής μας.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματά μας και να βρούμε μαζί το καλύτερο οικονομικό πακέτο για τον χορό που σας ενδιαφέρει.

Γίνετε και εσείς τώρα μέλος στις σχολές χορού των Dance Club και ζήστε το όνειρο μέσα στην μεγαλύτερη χορευτική οικογένεια!

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ-DANCE FOR FUN

ΧΑΛΑΝΔΡΙ-LET'S PARTY

ΧΑΛΑΝΔΡΙ-LETS PARTY 2

ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ZUMBA/FITNESS

ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ARGENTINE TANGO