Όταν τα The Dance Club διασκεδάζουν… συμμετέχουν ΟΛΟΙ!

Όταν τα The Dance Club διασκεδάζουν… συμμετέχουν ΟΛΟΙ!

Οι σχολές χορού The Dance Club υποδέχτηκαν το 2020 με μία εκδρομή στα μαγευτικά Τρίκαλα!! Μαθητές και δάσκαλοι, απαλλαγμένοι από το άγχος της καθημερινότητας, απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης αλλά και διασκέδασης!!

Η πρώτη έκπληξη του τριημέρου ήταν το welcome party με τσίπουρο και μεζέ, που είχε ετοιμάσει για τους συμμετέχοντες ο διοργανωτής κ. Κράνιας Δημήτρης!!

Ακολούθησε βόλτα στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με αμέτρητες στιγμές διασκέδασης!!

Στα “highlights” της πρώτης μέρας ήταν το “stand up comedy”, ο διαγωνισμός ανέκδοτου και το καραόκε, που πρόσφεραν στους μαθητές μας την ευκαιρία να διασκεδάσουν με έναν εναλλακτικό τρόπο!

Οι νικητές του διαγωνισμού κέρδισαν μία φιάλη στην ελληνική βραδιά, που ακολούθησε.

Το βράδυ έκλεισε με πολύ χορό, κέφι και διασκέδαση που κρατησε μεχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!!!

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο “Kerketio Extreme Sports”, που βρίσκεται 300 μ. από το χιονοδρομικό του Περτουλίου!

Δάσκαλοι και μαθητές των The Dance Club είχαν τη δυνατότητα να κάνουν extreme sports όπως τοξοβολία, ιππασία και βόλτα με «γουρούνες» μέσα στο ελατόδασος, απολαμβάνοντας την ηρεμία που προσφέρει αυτός ο ορεινός παράδεισος!!

Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με τσίπουρα και ντόπιους μεζέδες!!

Επόμενη στάση για βόλτα, καφέ ή φαγητό στην γειτονική Ελάτη, όπου απόλαυσαν απαράμιλλης ομορφιάς διαδρομές μέσα στην φύση!

Το δεύτερο βράδυ διοργανώθηκε latin party στην αίθουσα του ξενοδοχείου!!

Για πρώτη φορά έγινε διαγωνισμός χορού, με κριτική επιτροπή μαθητές μας και με νικητή, αυτόν που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, να ξεπεράσει το άγχος του και να αφεθεί στη μαγεία του χορού!

Όλοι οι νικητές, όλων των κατηγοριών κέρδισαν από μία φιάλη από τον διοργανωτή της εκδρομής!!

Θα αποτελούσε επίσης παράλειψη, να μην αναφερθούμε στο ελληνικό γλέντι, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε κοντινό χωριό της πόλης των Τρικάλων!!

Οι μαθητές απόλαυσαν το φαγητό τους με ζωντανή μουσική ρεμπέτικου και λαϊκού προγράμματος με πολλές άλλες εκπλήξεις!!

Όλα τα μέλη των The Dance Club γύρισαν με «γεμάτες μπαταρίες» και πολλές εμπειρίες από ένα απολαυστικό ταξίδι!!

Κάποιες από τις πιο ευχάριστες στιγμές μας, τις απαθανατίσαμε, για να τις μοιραστούμε μαζί σας…

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.