Έχεις ανάγκη από ένα καθολικό Breakout?

Πιέζεσαι από όλα;

Έχεις ανάγκη από ένα καθολικό BREAKOUT?

Η λύση είναι εδώ!

Ιεραρχώντας τις επιθυμίες σας και μοιράζοντας το χρόνο σας σωστά κάποια στιγμή ξέρετε ποιο hobby θα επιλέξετε να κάνετε τον ελεύθερό σας χρόνο για τη σωματική σας άσκηση. Για να έχετε ωφέλιμο αποτέλεσμα συνήθως επιλέγετε το γυμναστήριο ή κάποιο άθλημα ανάλογα με τα χρήματα που σας περισσεύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Εξελίσσοντας τις απαιτήσεις σας, πάντα σε συνάρτηση με τα οικονομικά σας, ψάχνετε για κάτι πιο μοντέρνο που να έχει και τις κοινωνικές του προεκτάσεις. Πέρα από τα πανάκριβα και απαιτητικά σε χρόνο αθλήματα σας έχουμε την καλύτερη και γνωστότερη λύση:

DANCE FITNESS

Ο χορός αποτελεί φυσικό αντίδοτο για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σώμα και η ψυχή μας. Πρόκειται πραγματικά για έναν τρόπο ζωής που γεμίζει την καθημερινότητά μας και αποτελεί τρόπο έκφρασης και αποτύπωσης των συναισθημάτων μας!

Ψάχνοντας τα θετικά του χορού θα χαθούμε τελείως γιατί είναι πάρα πολλά. Βλέποντας όμως κάποια αρνητικά του γυμναστηρίου θα καταλάβετε για ποιο λόγο κάποιος που ξεκίνησε χορό, μένει για καιρό στο χορό.

  • Αρχικά, όσο περνάει ο καιρός στο γυμναστήριο θα ανακαλύψετε πως ο ενθουσιασμός των πρώτων ημερών εξαφανίζεται και σιγά σιγά δεν θα έχετε καθόλου διάθεση για γυμναστική. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει διευκρινιστεί το γιατί αλλά συμβαίνει κατά κανόνα. Αντίθετα όμως, ξεκινώντας χορό θα ανακαλύψετε πως μέρα με τη μέρα η διάθεση ανεβαίνει και δεν βλέπουμε την ώρα να πάμε στο επόμενο μάθημά μας.
  • Μιας και στο συγκεκριμένο άρθρο μιλάμε για την υγεία και για τον τρόπο με τον οποίο θα χάσετε εύκολα τα κιλά που επιθυμείτε είναι σημαντικό να τονίσουμε την ακατάστατη λειτουργία της καρδιάς και τις συχνές αρρυθμίες που παρατηρούνται σε όσους ασχολούνται με το γυμναστήριο. Η ενασχόληση όμως με το χορό είναι μια αερόβια άσκηση, αρκετά δυναμική, αλλά απομακρύνει το άγχος και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή μας. Είναι λογικό ο χορευτής να έχει μια καρδιά που δουλεύει πάντα σε πολύ φυσιολογικούς ρυθμούς.

Είναι φανερό λοιπόν πως ο χορός δεν έχει αντίπαλο όσον αφορά την υγεία του ατόμου!

Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα Dance Fitness των σχολών χορού μας, αποτελούν τον πιο ελκυστικό και σύγχρονο τρόπο εκγύμνασης, που επιτάσσουν τα νέα trends, αφού σας προσφέρει τη δυνατότητα να προπονηθείτε είτε μόνοι σας είτε ως μέλη μιας ομάδας! Αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό χορού & γυμναστικής, καθώς αποτελείται από 70% χορευτικές κινήσεις και 30% αερόβια γυμναστική!

Στις σχολές χορού μας όμως έχετε και την μοναδική επιλογή να κάνετε μαθήματα στους δημοφιλέστερους κοινωνικούς χορούς οι οποίοι επίσης αποτελούν υγιεινό τρόπο να χάσετε κιλά αλλά ενισχύουν επίσης καρδιά και αναπνευστικό!

Γίνετε λοιπόν μέλη των σχολών χορού μας και θα σας βοηθήσουμε να καθορίσετε το στόχο σας με τον καλύτερο τρόπο ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο χορευτικό πρόγραμμα για εσάς ανάλογα με τις επιθυμίες σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΒΗΜΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση