ΓΑΜΗΛΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

Η Σημασία του Γαμήλιου Χορού

Ο Γαμήλιος σας χορός είναι η πιο όμορφη στιγμή στην πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας. Απολαύστε την υπέροχη βραδιά χαρίζοντας στους καλεσμένους σας αξέχαστες στιγμές γεμάτες συγκίνηση.

(κλικ στον τίτλο για να δείτε όλο το άρθρο)

Πρώτος Γαμήλιος Χορός – 5 tips που σας χρειάζονται

Πρώτος χορός. Ένας χορός που θα θυμάστε σίγουρα για πάντα. Και γι’ αυτό, όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα, τόσο αυξάνεται η αίσθηση του πανικού που σας καταβάλει. Κάτι που στα αλήθεια δεν χρειάζεται. Μπορείτε να αποφύγετε το άγχος σας με μερικές εύκολες και χρήσιμες συμβουλές.

(κλικ στον τίτλο για να δείτε όλο το άρθρο)

Για έναν τέλειο χορό

Μετά από όλο το τρέξιμο και το άγχος για την οργάνωση και όλες τις ετοιμασίες του γάμου έρχεται το απολαυστικό κομμάτι του, το γλέντι. Η δεξίωση του γάμου είναι αυτό που όλοι οι καλεσμένοι περιμένουν. Όχι μόνο για να απολαύσουν αυτά που έχετε επιλέξει για το τραπέζι  ή την τούρτα του γάμου αλλά για την ώρα της διασκέδασης, δηλαδή τη μουσική και τον χορό.

(κλικ στον τίτλο για να δείτε όλο το άρθρο)

Οργάνωση Γάμου: Η απόλυτη wedding planning checklist

Όσα πρέπει να κάνετε έναν χρόνο πριν μέχρι και την actual μέρα του γάμου. Δημιουργήσαμε ένα πλάνο οργάνωσης με τα to-dos ανά μήνες για να μην σας ξεφύγει τίποτα! Πάρτε χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε!

(κλικ στον τίτλο για να δείτε όλο το άρθρο)

Πως να διαλέγετε τα κατάλληλα τραγούδια για το γάμο σας;

Γαμήλιο πάρτι χωρίς μουσική δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Προτού επιλέξεις Dj να είσαι βέβαιος/-η, ότι ο επαγγελματίας που θα εμπιστευθείς κατανοεί το στυλ, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Θέλεις να αφήσεις όλες τις πρωτοβουλίες επάνω του ή θα πάρεις εσύ τα ηνία της μουσικής επιμέλειας; Όποια και αν είναι η απόφαση σου, υπάρχουν ορισμένα τραγούδια για γάμο που θα πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω.

(κλικ στον τίτλο για να δείτε όλο το άρθρο) 

Αφήστε μια απάντηση