Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

Πόσο συχνά πιάνετε τον εαυτό σας να θαυμάζει άλλους χορευτές και να απορεί με τις χορευτικές τους ικανότητες; Είναι πολύ λογικό να εύχεστε να μπορούσατε να χορεύετε όπως αυτοί, αλλά πιθανόν πιστεύετε ότι δεν έχετε αρκετό ταλέντο, και επομένως είναι εκ φύσης αδύνατο να καταφέρετε να γίνετε καλοί χορευτές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι κάνετε λάθος. Μεγαλύτερη βαρύτητα στην εξέλιξη ενός χορευτή παίζει η εξάσκηση και όχι το ταλέντο.

Η εξάσκηση είναι από τα πιο σημαντικά σημεία στο περιβάλλον του χορού, καθώς όσο περισσότερες φορές επαναλαμβάνει μία κίνηση το σώμα, τόσο πιο εύκολα μπορεί να την εκτελέσει, ώσπου έπειτα από αρκετή προσπάθεια να μπορεί να την εκτελεί αυτόματα, χωρίς σκέψη. Ένας χορευτής, ιδίως αν είναι καβαλιέρος, χρειάζεται να σκέφτεται συνεχώς κατά τη διάρκεια που χορεύει. Συνεπώς είναι πολύ δύσκολο μαζί με όλα τα άλλα, να σκέφτεται και αν εκτελεί σωστά τις κινήσεις. Με την εξάσκηση το σώμα αποκτά «μνήμη», επιτρέποντας στους χορευτές να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένα και μεμονωμένα πράγματα όταν χορεύουν, όπως το στιλ και το συναίσθημα του χορού.

Για αυτό και οι σχολές μας διοργανώνουν κάθε εβδομάδα 10 διαφορετικά The Dance Club Parties σε Νίκαια, Πειραιά, Χαϊδάρι, Καλλιθέα, Γαλάτσι, Χαλάνδρι, Αγίους Αναργύρους, Καλαμάτα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη!! Βρείτε αμέσως το κοντινότερο party, για να εξασκήσετε τις χορευτικές σας ικανότητες και να ζήσετε απίστευτες στιγμές διασκέδασης!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο:

info@thedanceclub.gr

Αφήστε μια απάντηση