ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ

Ομαδικά Μαθήματα Χορού

Ομαδικά τμήματα υπάρχουν σε όλες τις σχολές The Dance Club και για όλους τους χορούς που διδάσκουμε! Έχουν διάρκεια 45 λεπτών, μέσα στα οποία γίνεται χορευτική προθέρμανση, επανάληψη των βημάτων, που έχετε διδαχθεί, καθώς και παρουσίαση νέων βημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκουμε συνεχώς τη βελτίωση της τεχνικής, της κίνησης και της έκφρασης!

Αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε ένα ομαδικό πρόγραμμα (με 1 ή 2 ώρες την εβδομάδα), τότε πολύ σύντομα θα μπορείτε να διασκεδάσετε και να παρουσιάσετε τις χορευτικές σας τεχνικές στο ευρύτερο φάσμα των κοινωνικών εκδηλώσεων (clubbing, parties, etc). Η συμμετοχή στα The Dance Club Parties, που γίνονται κάθε εβδομάδα, ενισχύει ακόμη περισσότερο τη βελτίωσή σας! Ταυτόχρονα, τα ομαδικά μαθήματα συμβάλλουν στην ανύψωση της αυτοπεποίθησής σας και σας προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο κοινωνικοποίησης!

Τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα, για να σας προσφέρουν όλα τα παραπάνω γρήγορα και σε πολύ προσιτές τιμές.

Ιδιωτικά μαθήματα χορού

Τα ιδιωτικά μαθήματα είναι σχεδιασμένα, για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά! Ο δάσκαλος ασχολείται αποκλειστικά μαζί σας και δίνει βάση στους προσωπικούς σας στόχους. Στα ατομικά μαθήματα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις ώρες και τις μέρες, που θα κάνετε τα μαθήματά σας, καθώς και τους χορούς, που θέλετε να μάθετε!

Τα ιδιαίτερα μαθήματα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να μάθετε τον αγαπημένο σας χορό και να ζήσετε πρωτόγνωρες στιγμές διασκέδασης! Η συμμετοχή σας στα εβδομαδιαία parties βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις χορευτικές σας δεξιότητες! Επομένως, Θα έχετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Ιδιωτικά μαθήματα χορού σε group

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή με τους φίλους σας να σχηματίσετε το δικό σας κλειστό γκρουπ! Ο δάσκαλος ασχολείται αποκλειστικά μαζί σας και δίνει την ίδια προσοχή σε όλα τα μέλη της ομάδας. Εσείς επιλέγετε τις ώρες και τις μέρες, που θα κάνετε τα μαθήματά σας, καθώς και τους χορούς, που θέλετε να μάθετε!

Φυσικά, η συμμετοχή σας στα parties σε συνδυασμό με τα τακτικά μαθήματα και την εξάσκηση θα φέρουν πιο σύντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το ιδιωτικό μάθημα σε κλειστό γκρουπ είναι πολύ αποτελεσματικό και σίγουρα πιο οικονομικό από το ιδιαίτερο μάθημα, αφού το κόστος μοιράζεται!

Ιδιωτικά μαθήματα χορού σε ζευγάρι

Στα ιδιαίτερα μαθήματα σε ζευγάρι ο δάσκαλος ασχολείται αποκλειστικά με εσάς και σας διδάσκει τα βήματα-φιγούρες στους χορούς που και οι δύο έχετε επιλέξει, με βάση πάντα τις ικανότητες και τους προσωπικούς σας στόχους! Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις ώρες και τις μέρες, που θα κάνετε τα μαθήματά σας, καθώς και τους χορούς, που θέλετε να μάθετε!

Αν ο λόγος που θέλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα χορού είναι ο γάμος, τότε έχετε απευθυνθεί στον κατάλληλο χώρο. Η αλυσίδα μας, έχοντας το μεγαλύτερο δίκτυο σχολών, έχει να σας προτείνει πολλές ιδέες για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας!

Μαθήματα για παιδιά

Ο χορός είναι ο καλύτερος τρόπος, για να γυμνάσουν τα παιδιά το σώμα τους με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Οι μικρές ηλικίες το απολαμβάνουν καθώς κατά την διάρκεια του μαθήματος έχουν την ευκαιρία, να εξωτερικεύσουν συναισθήματα μέσα από αγαπημένα τους ακούσματα και να εκτονώσουν την ενέργειά τους με έναν ισχυρά δημιουργικό τρόπο!

Απαράμιλλη είναι η συμβολή του χορού στην κοινωνικοποίησή τους, διότι είναι δυνατή η άμεση ένταξή τους σε ομάδα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουν οι γονείς. Αποτέλεσμα είναι η ενσωμάτωση της άσκησης στη ζωή τους μέσα από ένα «παιχνίδι», που καλλιεργεί τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης!

Επαγγελματικά μαθήματα χορού

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα επαγγελματικά μας προγράμματα, θα κερδίσετε τεχνική και στυλ, ολοκληρωμένο βηματολόγιο  και όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από τον αγαπημένο σας χορό/χορούς σε επαγγελματικό επίπεδο!

Οι σχολές χορού The Dance Club προσφέρουν το πιο έγκυρο και αναγνωρισμένο πτυχίο χορού από τις μεγαλύτερες σχολές σε όλο τον κόσμο το οποίο περιέχει:

  • Βιβλίο ύλης
  • Πρακτική εξάσκηση
  • Workshops/Σεμινάρια
  • ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο:

info@thedanceclub.gr

Αφήστε μια απάντηση