ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΗΛΙΟΣ ΧΟΡΟΣ – 5 TIPS ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΗΛΙΟΣ ΧΟΡΟΣ – 5 TIPS ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΗΛΙΟΣ ΧΟΡΟΣ – 5 TIPS ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Πρώτος χορός. Ένας χορός που θα θυμάστε σίγουρα για πάντα. Και γι’ αυτό, όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα, τόσο αυξάνεται η αίσθηση του πανικού που σας καταβάλλει. Κάτι που στα αλήθεια δεν χρειάζεται. Μπορείτε να αποφύγετε το άγχος σας με μερικές εύκολες και χρήσιμες συμβουλές.

Η εμπειρία δεν είναι απαραίτητη

Όλοι ξέρουν ότι δεν είστε επαγγελματίες χορευτές. Άρα μην προσπαθήσετε να δείξετε κάτι παραπάνω από αυτό που είστε γιατί δεν έχει νόημα. Μόνο εσείς και η επιθυμία σας να διασκεδάσετε φτάνουν για να κάνουν τον χορό σας μοναδικό.

Η εξάσκηση τελειοποιεί

Σχεδιάζετε ότι αφορά τον γάμο σας μήνες πριν. Μέσα σε όλα, βάλτε στο πρόγραμμα και κάποια μαθήματα χορού από κάποιον επαγγελματία που σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να χορέψετε με άνεση έναν όμορφο χορό χωρίς να είναι πρόχειρος και αυτοσχέδιος.

Το σωστό τραγούδι

Πρέπει σίγουρα να είναι μια επιλογή που θα σημαίνει κάτι και για τους δυο σας. Κάποια ζευγάρια έχουν «το τραγούδι» τους που συμβολίζει κάτι για τη σχέση ή τη γνωριμία τους. Αν δεν υπάρχει τέτοιο τραγούδι, μπορείτε σίγουρα με λίγο ψάξιμο να βρεθεί η ιδανική επιλογή που θα σας κάνει να το χορέψετε με πολύ περισσότερο όρεξη και πάθος.

Λίγο και καλό

Έχετε τόσα πράγματα στο μυαλό σας για την ημέρα του γάμου σας και σίγουρα το τελευταίο που πρέπει να σας προβληματίζει είναι μια μεγάλη ή δύσκολη χορογραφία. Φυσικά και δεν χρειάζεται να χορέψετε ολόκληρο το τραγούδι αν δεν αισθάνεστε άνετα. Κάντε κάτι σύντομο και γλυκό.

Επανασυνδεθείτε

Θα είστε σίγουρα πολύ απασχολημένοι μέχρι τη μεγάλη μέρα και γι’ αυτό θα χάνετε λίγο την επαφή ο ένας με τον άλλο. Κάνοντας λοιπόν μερικά μαθήματα χορού μαζί δεν θα είστε απλώς πιο σίγουροι πάνω στην πίστα, θα αφιερώσετε και περισσότερο χρόνο στο «μεταξύ σας». Θα επανασυνδεθείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο:

info@thedanceclub.gr

Αφήστε μια απάντηση