ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΟΡΟΥ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΧΟΡΟΥ

Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία του μαθήματος αλλά και της δικής σας χορευτικής επιτυχίας ίσως και το σημαντικότερο, όταν εκπαιδεύεστε είναι τα παπούτσια σας!!

Τα σωστά χορευτικά παπούτσια θα σας εξασφαλίσουν την απαραίτητη ισορροπία και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Θα κάνουν την κίνηση σας πιο ανάλαφρη και σίγουρα πιο όμορφη και γεμάτη χάρη!! Τα χορευτικά παπούτσια είναι ευλύγιστα και αποτελούνται από ειδικού υλικού σόλα, για να συμβάλλουν στην άνετη κίνηση του χορού.

Μπορούμε να διαχωρίσουμε τα παπούτσια χορού σε δύο επιμέρους κατηγορίες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους. Αρχικά, όσον αφορά τις γυναίκες, για τους απαλούς χορούς χρησιμοποιούμε συνήθως κλειστά παπούτσια, τα οποία έχουν πιο χαμηλό τακούνι, ενώ για τους Latin χορούς φοράμε κυρίως ανοιχτά παπούτσια, τα οποία είναι πιο άνετα και πιο βολικά! Στόχος της αγοράς, πρέπει να είναι ένα ζευγάρι, το οποίο σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και να δείξετε το ταλέντο σας στον χορό!!

 

Τα ανδρικά παπούτσια συνήθως είναι δερμάτινα, ενώ τα τακούνια τους είναι κατά κανόνα πιο κοντά και πλατύτερα.

Σε κάθε περίπτωση, τα χορευτικά σας παπούτσια, πρέπει να σας δημιουργούν ασφάλεια και σιγουριά, ώστε να αποδώσετε το 100% του εαυτού σας!!

Αφήστε μια απάντηση