ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ PARTY ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ PARTY ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ PARTY ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Διοργανώσετε ένα τέλειο πάρτι, για να γιορτάσετε και να διασκεδάσετε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους!

Το πρώτο βήμα για τη διοργάνωση ενός party είναι η εύρεση της ημερομηνίας και της ώρας. Προτιμήστε το Σάββατο, για να δώσετε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να διασκεδάσουν χωρίς το άγχος της επόμενης εργάσιμης μέρας. Ιδανική ώρα έναρξης είναι στις 22:00, αφού έχουν τελειώσει οι περισσότεροι τις δουλειές τους και μένει χρόνος για τους καλεσμένους σας, να πάνε σπίτι τους και να ετοιμαστούν!

Αν κάνετε το party σας καλοκαίρι, ιδανική επιλογή αποτελεί ο κήπος του σπιτιού σας ή το μπαλκόνι. Το επόμενο βήμα είναι να διαμορφώσετε το χώρο σας, όπως θέλετε εσείς και να τον διακοσμήσετε. Προμηθευτείτε μπαλόνια, κεράκια και όλα τα είδη party, που σας αρέσουν. Φτιάξτε την τέλεια ατμόσφαιρα!

Όσον αφορά το φαγητό, πάρτε ιδέες από βιβλία συνταγών, πειραματιστείτε και φτιάξτε νόστιμες πιατέλες με διάφορες γεύσεις και πολύ φαντασία! Υπολογίστε περίπου 7-8 μπουκίτσες ανά καλεσμένο.

Για τα ποτά να θυμάστε ότι κάθε μπουκάλι φτάνει για περίπου 12 μερίδες. Μπορείτε επίσης να βρείτε συνταγές για εύκολα και δροσιστικά κοκτέιλ, τα οποία θα κάνουν ακόμη πιο καλοκαιρινή την ατμόσφαιρα και θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας!

Τέλος, επιλέξτε απαλή μουσική, σε χαμηλή ένταση, στην αρχή και στην συνέχεια όσο μαζεύονται οι καλεσμένοι ανεβάστε την ένταση και επιλέξτε πιο ρυθμικά κομμάτια!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο:

info@thedanceclub.gr

Αφήστε μια απάντηση